Gin & Tonic Marmelad Grapefrukt

120gNu kan du njuta en bredbar gin & tonic, som är ett läckert tillskott till listan av våra unika marmelader, och det smakar precis som en gin och tonic. D

59 kr

120g

Nu kan du njuta en bredbar gin & tonic, som är ett läckert tillskott till listan av våra unika marmelader, och det smakar precis som en gin och tonic. Den här marmeladen är underbar och uppfriskande.

En söt, smakfull marmelad för Gin & Tonic älskare! Tillverkad av färsk grapefrukt, rårörsocker, citron och ett hantverksgin, Hernö Dry Gin, som blivit utnämnd till Världens bästa London Dry Gin och Världens bästa Gin & Tonic.

Njut av den på scones, rostat bröd, till ett ostbricka - eller använd den som marinad till kyckling, fisk eller fläsk. Den är söt, smakrik och perfekt.

Även om det finns äkta hantverksgin i marmeladen, så försvinner men mesta alkoholen i kokningen, vilket förhindrar att du blir berusad, även om du äter hela burken.

Ingredienser: Grapefrukt, rårörsocker (26%), citron, Hernö Dry Gin (1,5%)

Näringsdeklaration 100g : Energi 604 kJ/144 kcal; Fett 0,4 g (mättat fett 0 g); Kolhydrater 32 g (sockerarter 27 g); Protein 0,6 g; Salt 0,01 g

Betalsätt

Payment with Visa Payment with Mastercard

Sociala medier

© 2023 Systrarna Rosenskäras Gårdsbutik

Systrarna Rosenskäras Gårdsbutik