Päron Fikon Marmelad

En kryddig smakfull underbar marmelad av päron och fikon med krispiga bitar av ljuvliga valnötter. Här kombineras päronens friskhet med fikonens fyllighet och j

59 kr

En kryddig smakfull underbar marmelad av päron och fikon med krispiga bitar av ljuvliga valnötter. Här kombineras päronens friskhet med fikonens fyllighet och jordig krispighet av valnötter, slutligen får marmeladen en god och spännande kryddighet av lagerblad. Perfekt till osten.

Nuförtiden är ingen ostbricka komplett utan goda marmelader, och helst hemlagad. Liksom rött vin och biff är fikon och ost en gudomlig match, ”made in foodie heaven”. Den söta syran i fikon skär genom krämiga ostar som brie och camembert samtidigt som den balanserar skarpt smaksatta ostar som cheddar och parmesan. Kort sagt, det är ett ja allround.
Visst kan du köpa en vanlig gammal fikonmarmelad, men denna fikon- och päronmarmeladen tar verkligen saker till nästa nivå. Imponera på även de snobbigaste av dina vänner med denna gudomliga kombination av fikon och päron, med valnötter.

Passar utmärkt till Gruyere, Appenzeller, Cheddar, Manchego, grön– och blåmögelost

Ingredienser: Päron*(50%), torkade fikon*(30%), rårörsocker*(16%), vatten, valnöt*, citron*, rismjöl*, lagerblad* (*Ekologiska råvaror)

Näringsdeklaration 100g : Energi 713 kJ/169 kcal; Fett 4,5 g (mättat fett 0,5 g); Kolhydrater 30 g (sockerarter 29 g); Protein 1,7g; Salt 0,02g

Betalsätt

Payment with Visa Payment with Mastercard

Sociala medier

© 2023 Systrarna Rosenskäras Gårdsbutik

Systrarna Rosenskäras Gårdsbutik